Dovanos antrai pusei – dideli meškinai ar papuošalai

Tikriausiai ne vienas iš mūsų bent kelis kartus per metus sismąstome, ką vertėtų padovanoti antrajai pusei. Juk yra tiek daug progų, kaip Valentino diena, Kalėdos, mylimojo gimtadienis, sukaktuvių metinės ar tiesiog didžiulis noras kažkuo pradžiuginti tau brangų žmogų. Šiek tiek pagelbėsime ir patarsime, kas ypač tiktų ir galbūt pravers ateityje.

meškinai

Papuošalai poroms. Tai vienas populiariausių pasirinkimų, dabar esančių mados viršūnėje. Beveik kiekvienoje internetinėje papauošalų parduotuvėje galite įsigyti pakabučių, žiedų, grandinėlių ar apyrankių komplektą, skirtą jam ir jai. Dizainų įvairovė ir gausus pasirinkimas, tikrai atitiks kiekvieno skonį bei lūkesčius. Tokia dovana visada primins apie šilčiausius jausmus puoselėjamus ypatingam žmogui, be to , tai ir praktiškas variantas, nes galima pasipuošti, pagyvinti kasdienį stilių.

Merginoms ypač patinka dideli, mieli, minkštučiai meškinai, kuriuos galima apsikabinti, tarsi savo brangiausiąjį. Perrištas dideliu raudonu kaspinu žaislas, tikrai atrodys itin romantiškai ir jaukiai. Dideli meškinai iš dovanų TOP’o viršūnės niekada nebuvo pasitraukę ir turbūt greit nepasitrauks. Juolab, kad jų atsiranda vis naujų ir naujų modelių. Šio sezono mados klyksmas – netradicinių spalvų dideli meškinai (rožiniai meškinai, balti meškinai, violetiniai dideli meškinai ir t.t.).

Vienetiniai papuošalai. Moteris sužavės aksesuarų rinkiniai, vyrus- prašmatnūs, minimalistinio dizaino laikrodžiai, odinės apyrankės, Beje, tikrai neprašausite padovanoję ir savo gamybos papuošalą. Taip į jį galėsite sudėti visą savo meilę, mintis, pozityvią energiją, neabejotinai lydėsiančią ir tą žmogų, kuris devės jūsų apyrankę ar kitą gaminį.

Tapybos paveikslas ar imantriai įrėminta judviejų nuotaruką, paliks nemenką įspūdį. Taip išreikšite savo meilę pačiu netikėčiausiu būdu, leidžiant antrajai pusei suprasti, kaip jį ar ją vertinate ištikrųjų.

bigtoys

Pramogos dviems. Jei tiek jūs, tiek ir antroji pusė pasižymite aktyvumu, negalėjimu nusedėti vienoje vietoje, nuotykių troškimu, tuomet verta pagalvoti apie ekstremalių pramogų čekį su kuriuo kartu leistumėtės į nepamirštamą nuotykių sūkūrį.

Kelionės. Aišku, tai nepigu, ypač jei planuosite išvyką į kokią nors egzotinę šalį, bet prisiminimai, kuriuos išsauosite amžinai tikrai atsvers visus kaštus. O ką jau kalbėti apie laimingos antrosios pusės šypseną, pakeliančią iki dangaus.

Sugalvokite kažką netradicinio. Būkite nenuspėjami.  Jei dar niekada neruošėte vakarienės imkite ir pabandykite. Tikrai užsidirbsite karmos taškų mylimojo akyse.